LÖRDAG 27 NOVEMBER 2021, 17.00 OCH 24 TIMMAR FRAMÅT. 

Tyvärr ändrades inte restriktionerna som det utlovats vilket gör att vi kommer flytta fram kryssningen.Men skam den som ger sig. Alla som är bokade blir automatiskt ombokade av Silja och får en ny bekräftelse. Fåtal platser kvar som du kan BOKA HÄR!
Vad kommer hända den 27/11:
Tillsammans med alla underbara gäster och våra Soul Train-DJ:s och Mood managers festar vi äntligen loss under ett dygn på Silja Galaxy med flera dansgolv och massor av roliga inslag.
Delta i vår danstävling, på vårt stora Soul Train-golv, där vi utmanar dig och en partner att dansa Soul Train-style som ger vinnarna en resa värd 10.000:- till Palma under våren 2022. Se film på dansformen här: https://youtu.be/JtfNwz-l6gw 
Vi är stola över att presentera The 70:s floor, där grundaren av LoveBoat, Jocke Langer, tillsammans med grundaren av Soul Train Stockholm, DJ Müller spelar back 2 Back i en hyllning till den souligaste, funkigaste och disco-glittrigaste musiken som någonsin gjorts. Ett unikt tillfälle för dig som varit med oss länge och kan storyn. "Love Train goes Soul Boat".
Välkommen önskar Soul Train-familjen.