VÅR STORY

Soul, Disco, Funk & House är vår stomme, du som gäst och gemenskapen är vårt fokus. "You Never Dance Alone" är vår tagline. 2009 drog vår producent & DJ Anders Müller igång projektet, inspirerad av föregångare men även TV-showen Soul Train, ett program i USA mellan 1971-2006. Programmet bjöd in vanliga människor som dansade framför kameror till artister som Stevie Wonder, James Brown, David Bowie m.fl. Dansglädjen och Musiken i programmet inspirerade till konceptet.

Soul Train Stockholm hade premiär på Nalen den 27 Mars 2010, som nattklubb en Lördag i månaden. Succén blev omedelbar och konceptet utvecklades till den numera ikoniska After Work-tiden 17.00-22.00 på Fredagar.
Först på Hasselbacken sommaren 2011, och sedan landade vi på Café Opera.  I åtta år, i princip året runt fyllde Soul Train lokalerna varje Fredag med dansande +40-gäster. Vi har under tiden genomfört 22 kryssningar, vi har flera klubbar i landet, samt event-koncepten Soul Train Experience och Soul Train In The Park. 
För att utveckla konceptet flyttade vi vidare 2020 till Berns Salonger och Sturecompagniet. Trots kopior och pandemi har vi fortsatt vår resa framåt med att skapa en plats där alla som älskar dans kan träffas tryggt, med glädje och kvalitet.  

Vi har valt att lägga till Party i vårt namn för att ingen ska missa vad det är vi arbetar med och erbjuder. Soul Train Party kommer under 2021-22 ta nya steg tillsammans med våra partners Sturecompagniet, Berns Salonger, Silja Cruises och United Stage. Våra teknikpartners Showpilot, Haven Concept och Visual Bandits är viktiga för upplevelsen.
Våra klubb-partners är Publik i Västerås, Birger Jarl i Uppsala samt Folkets Hus i Umeå. Malmö och Göteborg är på gång.
Vi ses, hälsar Soul Train Party-Familjen.  

YOU NEVER DANCE ALONE!